Reviews from Bella Italia Le Stagioni Hengelo

Recent reviews

5.0
Mariella Nieuwenhuis
21 July 2024

Was weer superlekker zoals we gewend zijn...wonen hier sinds januari in deze buurt en bestellen regelmatig!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Monique
21 July 2024
Jolanda en Huub
19 July 2024

Geachte, wij vonden het menu weer erg smaakvol, echter de champignonsaus bij de schnitzel, evenals de salades bij de schotels en de whiskeysaus en aardappeltjes bij een van de schotels waren "vergeten", mocht er een volgende keer komen, iets secuurder controleren a.u.b. qua prijs vinden we de gerechten erg duur. Zal wel bij deze tijd horen. Maar het was wel smaakvol!

Conny
12 July 2024
Romy
6 July 2024

Verbeterpunten: ik had pasta met gamba’s. Daar zit volgens de beschrijving tomaat en courgette in. Er zat echt geen 1 stukje courgette in. Tomaten wel. De pizza was smaakloos. Ik heb vaker bij jullie besteld, maar dit keer was het niet zoals ik gewend ben. De bezorging was wel heel snel!

Sabine
3 July 2024

Was ver binnen tijd! Ik had per ongeluk 2 pizza's besteld maar het was geen probleem en ze namen er gewoon 1 terug! Zo lief

Kienhuis
22 June 2024

Heerlijke pizza, prima op tijd en vriendelijke bezorger!

Van Bortel
22 June 2024
Mirjam
17 June 2024

Alles waardeloos, verkeerde levering, grote bek als je hierovet belt. Er is uiteindelijk wat nagelevetd maar alsnog teveel betaald want grote kapsalon besteld en betaald maar kleine geleverd. Spaghetti was op werd ik 1.5uur na bestellen over gebeld. Geen stokbrood bij pasta geleverd wel besteld.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

h Leferink
15 June 2024

Eten was niet lekker. Lasagne was net soep, Calzone en Pizza waren niet gaar.

C Lammers
14 June 2024

De hoeverlheid is een stuk minder geworden, kinderportie

Romeo
14 June 2024
Mariella Nieuwenhuis
14 June 2024

Was weer heerlijk, buurman!!

M Japenga
11 June 2024

Jammie jammie

Monique
9 June 2024
Martijn
8 June 2024
Theo Krabbe
1 June 2024

Prima eten. Bezorging keurig op tijd. Uitstekend

Lyndon England
31 May 2024

Altijd lekker hier

Rick
28 May 2024

1,5 uur te laat en koud afgeleverd, slecht bereikbaar.

Demi
27 May 2024

Altijd lekkere en goed belegde pizza’s! Alleen jammer dat dit keer de extra bestelde gorgonzola niet op de pizza zat

Mariella Nieuwenhuis
26 May 2024

We vonden het allemaal suuuperlekker!!! Alleen had ik een heel stuk plastic in mijn lasagne zitten. ..zie insta

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Conny
24 May 2024
Karin
21 May 2024

Ik heb een bestelling gedaan en betaald op 2e pinksterdag en een bevestiging gekregen dat er zsm die dag(20-5-) bezorgd zou worden. Na ruim een uur wachten maar eens gebeld. Geen gehoor. Verder gezocht en ze bleken gesloten die dag. Geen eten dus, en hopelijk krijg ik vandaag contact om mijn geld terug te krijgen.

Sylvia van der Tuuk
10 May 2024

Besteld, 44,00 betaald via ideal en niets ontvangen. Web-site stond geopend tot 22.00 uur. Vakantie tot 14 mei. Hoop mijn geld terug te ontvangen

Emh
9 May 2024

Bestelling gedaan via de website en betaald, 2 uur gewacht en 8 keer gebeld. Toen er maar naartoe gereden en bleek dat ze gewoon dicht zaten ivm vakantie. Bestel er normaal gesproken graag, maar dit kan toch echt niet.

Anja benschop
9 May 2024

Helaas hebben we onze bestelling niet ontvangen. Bella Italia was wegens vakantie gesloten, maar de website niet. Tegen 21.00 naar t restaurant gereden en daar hing en mededeling op de deur. Ik neem aan dat dit netjes wordt afgehandeld!!!

O.M
5 May 2024

Heerlijk gegeten, zeker een aanrader

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bea
22 April 2024

Heerlijk jullie pitabroodjes zijn geweldig

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
13 April 2024

Het eten was heerlijk goeie mac chees met bacon.

M Japenga
6 April 2024

Heerlijke & en eerlijke pizza’s Altijd iets later dan verwacht maar dan ook een kleine. Compensatie Daarbij is het de moeite wel waard om te wachten Heerlijk gegeten!!!

Anoniem
1 April 2024
Marte
31 March 2024

Super lekker pizza, wrap en aardappeltjes. Zoals altijd.

Erik
31 March 2024

Heerlijk gegeten. Goede porties, Warm en kwalitatief goed! Enigste "min" punt was dat het naar mijn mening te veel zout was gebruikt! Maar dit is persoonlijk en doet niets af aan de kwaliteit

Monique Pannekoek
28 March 2024
M Japenga
23 March 2024
Rico
23 March 2024

Was weer super

Assink
23 March 2024

Je besteld voor 19.00 en vervolgens wordt het om 18.45 al bezorgd, ik bestel niet voor niks pas voor 19.00. Degene die wel direct konden beginnen hadden helaas ook al lauw/koud eten en volgens mij waren de kruiden in de kast blijven staan, echt smakeloos. Dit ben ik niet van jullie gewend. Bij de ene schotel volle bak aardappels en de andere nog niet voor de helft gevuld. Deze waren erg slap en ook geen kruiden erop. Voor deze prijzen mag je toch echt wel wat beters verwachten. Enige pluspunt aan deze bestelling was de pizza.

Mirjam
22 March 2024

De bezorging op zich is prima maar met de bestelling is elke keer iets niet goed, verkeerde eten of niet compleet en dan bel je en zou het nabezorgd worden maar helaas is dit niet gedaan.

Ris
8 March 2024

Hele lekkere pizza’s! Knoflooksaus mag wel iets meer, maar verder super lekker

Scholten
3 March 2024
.
24 February 2024
Fabio
23 February 2024
Heroes
21 February 2024
Hans Kok
18 February 2024

Goed belegde pizza. Lekkere ingrediënten. Punctuele en nette bezorging! Een absolute aanrader.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marcel
15 February 2024

Mega slecht onvriendelijk personeel

Saskia
12 February 2024

Deze keer viel het helaas erg tegen. Alle drie de gerechten smaakten niet, zoals het hoort. Terwijl het vorige week wel erg lekker was. Jammer dat de kwaliteit niet altijd hetzelfde is. Ook zat de extra betaalde saus er niet bij.

M
11 February 2024
Niek
28 January 2024

Het eten kwam 50 minuten later aan dan aangegeven was in de mail. 1 uur en 3 kwartier voor 2 pizza's.....

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

van der Hoek
15 January 2024

1 uur later bezorging dan was afgesproken..tussen bestelling en bezorging 2 x extra gebeld telkens antwoord 10 minuten is onderweg .na ruim een uur werd het bezorgd en we wonen nog geen 1 km van u af. Eten was zo als vaker besteld hebt uitstekend. Die kwaliteit is 5 sterren

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Linda Oelen
13 January 2024

Vaker hier besteld, was altijd lekker behalve de laatste keer. De bezorging was aan de late kant. Tevens zat er weinig smaak aan de pizza, de bodems waren klef. Erg teleurstellend.

Yvonne Blauw
8 December 2023

Geen

Frank
8 December 2023

Eten kwam op de afgesproken tijd en was warm. De Calzone zag er prachtig uit en smaakte goed. Veel knoflook, maar stond in de omschrijving. Aanrader: de sambal saus, voor als je van pittig houdt

Andre Lammers
3 December 2023

Helaas, ( door drukte) kwam het bestelde dik 30 minuten later dan was medegedeeld. Mogelijk hierdoor was het bestelde 2x kapsalon niet meer warm.

Jannie Eggengoor
2 December 2023

De knoflooksaus zat er helaas niet bij ook de mail met bezorgtijd klopte niet werd 18.10 bezorgd kreeg om 19.00uur een mail bezorger onderweg dit is de eerste keer dat er iets vergeten is verder kwaliteit erg goed

K.B.
1 December 2023

Heerlijk comfortfood, altijd goede en vriendelijke service.

Kim
28 November 2023

Heerlijk gegeten en precies volgens afspraak geleverd! Aanrader!

Mik
27 November 2023

Heerlijke pizza, korst niet te hard en midden vd pizza gewoon perfect, geen slappe hap dus

Sabine
12 November 2023

Weer heerlijke pizza

Wilna
11 November 2023
Barbara
3 November 2023

Heerlijke pizza's en de bezorging is erg snel. Bezorger ook heel vriendelijk. Top tent!

Jesse Zomer
21 October 2023

Extreem lekkere pasta en gebakken aardappels 👍

Ben ter Elst
21 October 2023

Lekker eten . En vriendelijk personeel

Klaudia
3 October 2023
Hans
2 October 2023

Snelle bezorging Vriendelijke bezorger Heerlijk gegeten Was weer helemaal top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

janneke
25 September 2023

Heb een heerlijke wrap döner gehad. Niet vet, niet te zout. Goed gevuld met vlees en groenten. Prima

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Familie
24 September 2023

Was heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Desiree
24 September 2023

Super goed, lekker vers en royale porties.

Rico
15 September 2023

Super goeie koolsalade en het vernieuwde broodje kip is zeker een aanrader

Jet
10 September 2023

Smaakt heerlijk en ze doen precies wat ik vraag , hoe ik het graag wil. Top 👍🏻

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Roos
6 September 2023

Heerlijk eten en lieve mensen! Het kwam later dan verwacht, maar flesje wijn erbij als goedmakertje en wij zijn weer blij. Heel tevreden. Goede service

F Egberts
27 August 2023

Snel en smaakvol. Prima kwaliteit

Anouk
26 August 2023

Het smaakt altijd lekker ! Als je iets extra wil kun je het altijd aan geven en de bezorging is vaak tussen 20/30 minuten top bedrijf !

Miranda
26 August 2023

Erg lekker! Voor herhaling vatbaar.

Peter
21 August 2023

Perfect op tijd en weer heerlijke pizza gehad!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Erwin
17 August 2023

Broodje doner was top

M Japenga
6 August 2023

Opgehaald maar kregen vergoeding in blikjes drinken , top Heerlijke pizza’s smullen

Martijn
5 August 2023

Goede met verse ingrediënten belegde pizza's

van der Hoek
4 August 2023

Bij spareribs zoet was de rode uien saus toch een beetje te scherp Verders was alles wel lekker van de beste

Hans
3 August 2023
Joost
3 August 2023

Heerlijke pizza's. Suggestie: het zou mooi zijn als er een actie is dat er korting wordt gegeven bij bestelling van meerdere pizza's (bijv. vanaf 4 pizza's).

Eric
2 August 2023

Goed verpakt en geleverd. Bezorger was wat aan de late kant.

Yvonne
22 July 2023

Prima afhandeling van klacht en goede pizzas

Jolanda
18 July 2023

Het was weer prima, bedankt en tot de volgende keer.

Jolanda en Huub
8 July 2023

Ach Bella, het was weer geweldig lekker 👍bedankt voor de service, tot de volgende keer. Groeten uit Delden

Jeannet
2 July 2023

Heerlijk gegeten, prima update via de mail qua levering en keurig op tijd. Goede portie voor dit bedrag. Nette bezorger, kreeg zelfs een blikje frisdrank cadeau. Ik ga hier vaker bestellen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hans
26 June 2023

Snelle levering Prima kwaliteit Vriendelijke bezorger

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

C.
25 June 2023

Nu een aantal keer pizza besteld en pasta. Maar het is altijd lekker! Goed belegde pizza en veel smaak! Kortom zeker een aanrader.

Jolanda en Huub
22 June 2023

Jaha, gewoon erg lekker en dank voor de patatjes, weer eens wat anders. Tot de volgende keer. Groetjes.

Jolanda en Huub
15 June 2023

Het was mijn vrouw haar verjaardag en zij heeftchet helemaal zelf uitgezocht en besteld, heerlijk Diner was het weer. Bedankt Bella.tot de volgende keer maar weer.

R
12 June 2023

Superrr

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Boris
8 June 2023

10/10

Klaudia
7 June 2023
Ano
4 June 2023
Huub Zengerink
26 May 2023

Het was weer heerlijk, Prettige Pinksteren en succes met de zaak.

Super
26 May 2023

Super was de pasta en macaroni

Jan de kok
21 May 2023

Lekker eten. Snel bezorgd Altijd goed hier

Jolanda & Huub
20 May 2023

Leuke tekst op de menu's, bedankt, het was wederom heerlijk genieten. Tot volgende week! Groetjes

Kissing
18 May 2023

Was weer lekker

Odiel
13 May 2023

Zoals altijd weer heerlijk gegeten

L
7 May 2023